Skip to main content

Las workshops

Heb je altijd al willen leren lassen? Zoek je een inspirerende plek voor een beginnerscursus door een ervaren en creatieve lasser? Dan is de cursus Leer lassen in een dag iets voor jou.

Lasexpert en kunstenaar Nils brengt je in een dag de beginselen van het lassen bij. In zijn riante werkplaats te Nieuwegein ontdek je zelf hoe het is om met een lasapparaat te werken. Maar je leert ook ander gereedschap te gebruiken om metaal mee te bewerken, zoals een slijptol en afkortzaag.

De kachel ziet er geweldig uit, en en aan het eind van de dag neem je de zelfgemaakte kachel mee naar huis. Zo heb je een mooi functioneel aandenken aan deze leuke en leerzame ervaring!

Voor wie?

Iedereen kan leren lassen. Je hebt geen speciale ervaring of talenten nodig. Een groep bestaat uit maximaal vier deelnemers.

Wil je een cursus creatief lassen voor gevorderden of een privé-cursus? Of heb je plannen voor een team-uitje? Geen probleem. Neem gewoon even contact op met Nils om je wensen te bespreken.

Wanneer?

De workshop vindt in principe op zaterdag plaats. Maar als je met een groepje komt, kun je ook een andere dag afspreken.

Kleine lettertjes

Deelname aan de workshop is voor eigen risico. Omdat het verzekeren van een workshop erg duur is, vraag ik de deelnemers vooraf een verklaring te tekenen waarin staat dat hun deelname voor eigen risico is en dat ze zich zullen houden aan de veiligheidsregels.

Dresscode

Lassen doe je niet in je zondagse pak. Trek oude, comfortabele kleding en stevige schoenen aan. Lashandschoenen, een laskap en overall zijn aanwezig in de werkplaats.

Kosten

De cursus kost 250 euro per persoon, inclusief

  • Gebruik van alle apparatuur en gereedschappen, laskap, overall en handschoenen
  • Materiaal voor je eigen buitenkachel
  • Verbruiksmaterialen zoals slijpschijven en lasdraad
  • Lunch, koffie en thee

Inschrijven

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je in te schrijven.